Но как да вземем подходящо бельо

women underwear
Прясно проучване показа, че значително повече от осемдесетпроцента от жителите в Америка носят подобно бельо през целия си съзнателен живот. Точно това показва, че много хора не се доверяват на модели, които не са чували, не желаят да пробват с различни материи и модели, понеже за повечето хора избора на нов вид бельо значи дискомфорт при носенето му. Ето няколко полезни съвета как да си изберете приятно и красиво бельо.

Намирайте си правилния размер

За да ви е приятно бельото, то би трябвало да е и подходящия номер за Вас. Бельото, което Ви опъва, стяга и забива в кожата не е подходящо за Вас. Когато си закупувате бельо, трябва да сте честни с вас си и си вземете Вашия собствен номер, а не по-малък. Никой не желае да си закупува бельо в размер XXL или XL, но пък ако това е вашия собствен, не се притеснявайте, по-добре си вземете такъв, отколкото през целия ден да се чувствате наистина неудобно. А и не забравяйте, че ако бельото е малък размер от Вашия, то ще Ви притиска и дори да се забелязва много повече, даже и през дрехите.

Задължително гледайте за добри и качествени материи

Правилния избор на добрата материя на бельото е много важно. Няколко материи реално могат да допринесат до неудобно усещане при използване. Непременно се оглеждайте за меки и гладки материи. Бельото с дупки и бельо от дантела, макар и доста привлекателно да изглеждат, е възможно да Ви докарат обриви, да Ви драскат по кожата и да ви запотят. Хубав вариант на материи са ликра, кашмир, микрофибър, висококачествен полиестер.

Бельо без шевове

Безшевното бельо се превръща във все по-желано от много жени по целия свят. Въпреки, че до голяма степен не забелязваме шевовете по бельото, то много често те може да раздразнят кожата, а също така да оставят и следи. Ето защо непременно ако можете носете бельо без шевове, като е приятно и от 2-те страни и е много удачно при носене на по-впити облекла.

Погрижете се за бельото си

Хубавата грижа за Вашето бельо е от прекалено голямо значение за по-дълъг комфорт. Изпирайте с прах за деликатни тъкани и непременно като можете на ръка. Прочитайте етикета и изпирайте на правилната програма, докато използвате пералня машина. Прибирайте го хубаво прегънато в шкаф с разделители или чекмеджета. Плюс това не преизносвайте бельото си. Хвърляйте старото си бельо, а не го дръжте в шкафа. Доказано е, hublot replica watches че неминуемо след Шест месеца редовно използване бельото е желателно да се подменя с ново, както това е валидно и за сутиените.